sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viiniä!

Uuteen kotiimme on hankittu viinikaappi. Ja hyvä sellainen. Sellainen jossa on kaksi lämpötilaa ja lukittava ovi. Ja sinne pitää siis ostaa viinejä. Kieltämättä tuo viinakaappi ollut viime kuukaudet tyhjänä. Tai no, ei tyhjänä mutta viinejä ei ole tullut sattuneesta syystä ostettua. Ja samat väkevät viinat siellä ovat vuodesta toiseen. Esimerkiksi edelleenkin siellä on meidän häistä yli jääneet tequilat ja vodkat. Mieheltä sain kyllä shampanjaa ystävänpäivänä pullollisen odottamaan kesää.

Kävimme viikonloppuna Alkossa ostamassa tupaantuliaislahjaksi Mötörhead-punaviiniä ja samalla tarttui  mukaan itselle tälläinen. Itse kun tykkään valkoviinistä enemmän. Tai siis, mukaan tarttui kaksi pulloa. Toinen odottaa juomista ja toinen jää sitten säästöön meidän tulevaan viinikokoelmaan. Pitää nyt muutenkin käydä selaamassa Alkon tilausvalikoima läpi, sieltä kuulemma löytyy mm. Katri Helena-viinä, josta en kyllä ole kiinnostunut mutta myös noita ulkomaalaisia rokkiviinejä.

Masukin arvioitu saapumisaika on viikon päästä. Ja kahden viikon päästä me päästään muuttamaan! Mitään tuntemuksia, eikä kyllä harjoitussupistuksiakaan ei ole ollut. Kovasti kyllä masussa pöngerretään, mutta väärään suuntaan. Eli ylöspäin.  Mutta eiköhän se sieltä tule, viimeistään vappuna. Olo on sen verran hyvä ja mahakin kooltaan alakäyrän alapuolella, että ei tässä äidin puolesta ole mitään hätää vielä saapua maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti