keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Uusi koti

Lauantaina päästiin sitten muuttaamaan. Vihdoin ja viimein. Viikkoja takana 41+0, koko päivän touhusin ja seuraavankin ja sitä seuraavan ja nyt on 41+4, eikä mitään. Ei yhtään mitään. Paitsi kyselyjä, että eikö se vauva oikeasti ole syntynyt... juu, onhan se, mutta ei vaan olla kerrottu kenellekään. Että ottaa aivoon. Ei siis muuten mutta toi jatkuva kysely. Kun ei tää itsellekään mitään ihan helppoa ole. Vointi on siis todellakin hyvä, mutta pelottaa se että vauva vaan kasvaa ja kasvaa ja sitten se pitäisi vielä sieltä itse punnertaa ulos. Kiva, painoa joku puoli kiloa ja pituutta kohta 60 cm. Olisihan se kiva ollut, jos edes hetken olisi saanut nauttia PIENESTÄ vauvasta. No mutta, se siitä. Tässä kuvia tyhjästä talosta, sitten joskus aikojen päästä kun kaikki on paikoillaan, laitetaan lisää kuvia.






Talossa oli valmiina yksi perinteinen suihku. Me kuitenkin käydään suihkussa aika paljon yhdessä, joten ajateltiin että olisi kiva jos suihkuja olisi kaksi vierekkäin. Ostettiin siihen sitten sadevesisuihku, jonka käytöstä ollaan jo vähän nahisteltu. Pitää varmaan viereinenkin vaihtaa samanlaiseksi. Koska pesuhuone oli jo valmis kun ostimme talon, laitettiin uudet laatat vanhojen uusien päälle ja uusi suihku sitten pintakytkennällä valmiina olleesta. 


Tästäkin on haaveiltu vuosikausia, tai oikeastaan jo kohta 20 vuotta. Siitä asti kun ekan kerran kävin Jenkeissä. Side-by-side jääkaappi. Ja siinä oleva jääpalakone on kyllä ollut kovalla käytöllä alusta asti. Ja sitten toi luukku. Me ei oikein siitä innostuttu, mutta energialuokka oli tässä parempi kuin ilman luukkua olevassa. Nyt täytyy myöntää, että luukku on ollut kätevä. Sitä kautta saa siis otettua juomia ilman että joutuu avaamaan koko oven. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti