sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Muuttopuuhia

Kuten jo muistaakseni aiemmin kerroin, ostimme alkuvuodesta omakotitalon lähikunnasta. Talo on uudisrakennus ja ostovaiheessa sovimme, että muutamme sinne viimeistään kesäkuussa. Riippuen oman kerrostaloasuntomme myynnistä. No, vastoin kaikkia realiteetteja, saimme asuntomessuilta myytyä samantien ja kohtuu hintaan. Seurauksena toki se, että nyt olemme kodittomia. Mikä aluksi hieman ahdisti koska nyt raskausviikkoa on 37+1.

Meillä on kyllä hyvä tukiverkosto ja tilapäisasumista olisi varmaan järjestynyt mutta koska meidän bernineiti on vuoden ikäisenä karvanlähtövaiheessa oleva yltiösosiaalinen tapaus, niin emme kehdanneet tunkea kenenkään nurkkiin. Eikä koiran laitto hoitoonkaan ollut vaihtoehto koska eihän me nyt meidän karvavauvasta haluttu olla erossa!

Suuri osa tavaroistamme on viety tulevalle talolle, osa huonekaluista on varastossa ja nyt me itse muutimme minun kesämökille, jonka omistan yhdessä sisarusteni, isäni ja äitipuoleni kanssa. Meillä on veljeni kanssa täällä talviasuttava, kaikilla mukavuuksilla oleva mökki. Isä perheineen on sitten toisessa mökissä. Ainoa miinus täällä asumiseen on se että miehen työmatka on nyt 45 min suuntaansa. Ja mä en nyt sit enää päivisin liiku mihinkään. Paitsi neuvolaan ja niissäkin reissussa on varmasti tekeminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti