perjantai 22. maaliskuuta 2013

Blogeista


Olen kovasti yrittänyt etsiä mielenkiintoisia blogeja. En ole siinä onnistunut. Tuntuu, että monen kotiäidin blogit ovat sellaisia joissa vain esitellään lastenvaatteita ja mainostetaan alennusmyyntejä. Eikö äitiys oikeasti ole muuta kuin vaatteita? En myöskään ymmärrä sitä että julkiseen blogiin laitetaan omasta lapsesta satoja kuvia. Naamasta ja lapsesta vaikka alushoususillaan. Ne kuvat kun jäävät sinne nettimaailmaan loppuelämäksi. Myös siis lapsen loppuelämäksi. Lisäksi olen löytänyt muutaman blogin, jossa lähinnä myydään omia käytettyjä tavaroita. Muotiblogit sinänsä ovat ihan ok, mutta suurin osa muotibloggaajista on liian mainstreamia että jaksaisin heistä innostua. Sitten seuraavaksi onkin se toinen ääripää…

Ehkä tämä oma blogi on ollut omalla tavallaan alusta alkaen niin haastava kun koin että sen pitäisi mennä johonkin tiettyyn kategoriaan. Ja oikeastaan halusin pitää blogia sen vuoksi, että elämässä on menossa kaikenlaista eikä niitä ajatuksia halua purkaa vain Facebookkiin. Eikä kavereillekaan huvita kertoa nukkekodin rakentamisesta määräänsä enempää.  En tiedä haluanko että tästä blogista tulisi ikinä kovinkaan julkista eli sellaista jolla on tuhansia lukijoita. Mutta pidän sen julkisena koska jos se olisi salainen, ei se olisi muuta kuin päiväkirja itselle. Kun se on julkinen, niin asioita tulee mietittyä hieman eri tavalla. Koen myös omaavani paljon mielipiteitä joita haluan jakaa muille. Ei sillä että ne olisivat oikeita vaan sillä että olisi kiva joskus tietää ajatteleeko joku muu samalla tavalla. Tässä nykymaailmassa kun ei oikein uskalleta enää olla erilaisia tai heti leimataan negatiiviseksi. Ja siis erilaisia sillä että ei olla enää erilaisia. Kun se mikä oli erilaista 10 vuotta sitten ei ole enää yhtään niin erilaista. 

En tiedä pitäisikö minun yhdistää tämä blogi toiseen pitämääni blogiin, johon siis päivittelen asukokonaisuuksia ja ”kauneudenhoitojuttujani”.  En ole mikään muotibloggaaja enkä välitä muodista juurikaan. Ennemminkin koen olevani tyylibloggaaja, eli haluan kuvata omaa tyyliäni pukeutua. Ja ikääni nähden tiedän että tyylini on hieman poikkeva. En halua näyttää ikäistäni nuoremmalta enkä myöskään halua pukeutua jakkupukuihin tai muuhun vastaavaan, mihin monet lääkärit tuntuvat sortuvan viimeistään muutaman vuoden valmistumisensa jälkeen. Haluan pitää yllä sitä tyyliä joka kuvaa omaa elämääni ja minua itsenäni. Eli mukavuutta, vapautta ja luonnollisuutta. Ja luonnollisuudella en tarkoita mitään kasvivärjättyjä hippivaatteita vaan sitä että olen oma itseni. Käytän siis vain vaatteita joissa minun on mukava olla.

En halua siis olla muotibloggaaja, en poliittinen bloggaaja, en kotiäitibloggaaja enkä varsinkaan koko elämäni jakava bloggaaja. Ehkäpä julistan itseni nyt ruuhavuosien tyylibloggaajaksi enkä todellakaan ota enää paineita siitä onko blogini sen enempää kuin itseäni viihdyttävä. Ja jos joku tätä blogia joskus sattuu lukemaan ja tietää vastaavan tyylisiä tai muun tyylisiä tutustumisen arvoisia blogeja niin kertokaa ihmeessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti