perjantai 5. heinäkuuta 2013

Perintöjuttuja

Ollaan uskollisesti yritetty käyttää kestovaippoja. Meidän neidillä vaan on sellaset rimppakintut että kerta toisensa jälkeen pissat tulee jalka-aukoista läpi. Tai sitten meillä pissataan enemmän kuin muilla. Nyt löysin meidän äidiltä saaduista vanhoista vauvantavaroista kuivavaippaharsoja. Täytyy koittaa jos näillä saisi lisää imua.

Ja kyllä, tiedetään että helpommalla pääsisi kun vain käyttäisi kertakäyttövaippoja. Suomalaiset Muumi-vaipat ovat täysin biohajoavia ja meillä on ne myös käytössä. Kotipäivinä kuitenkin pyrin käyttämään kestovaippoja. Kerttakäyttöset tulee sit kun ollaan liikkeellä ja öisin. Vauva kun nukkuu melko paljon vieressä (kun äiti haluaa) eikä pissanen Tempur-sänky ole kovinkaan houkutteleva vaihtoehto.

Olen kuullut että eri vaipat tekee ihottumaa lapselle. Juu, niin meilläkin kun oltiin neljä tuntia märällä vaipalla. Pitäisi muistaa että vaikka lapsi ei valita ja vaippa ei vuoda, ei se märkä vaippa kuitenkaan hyväksi ole. Tosin aika moni meistä pääsee vielä käyttämään vaippoja itsekin. Vanhana ja sairaana. Sitten voi miettiä että miltä se märkä vaippa on lapsesta tuntunut. Ja ei, ei ne nykyvaipat ole niin imukykyksiä etteikö pissa pääsisi yhtään ärsyttämään ihoa.

Ahkera vaipanvaihto on johtanut tyytyväiseen ja todella siisti-ihoiseen tyttöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti